Filters sluiten
Filteren op:
Tags
Al vele jaren run ik het haverpunt Boskoop. Heerlijk om op zo’n makkelijke en betaalbare manier biologische producten in huis te halen. Maar op het gebied van huidverzorging was ik nog niet 'om'.
De vakantie is weer afgelopen en alle scholen zijn inmiddels weer begonnen. Bij ons thuis betekent dat ook weer iedere ochtend de broodtrommels...
Het is al een aantal jaren de trend om groentes, knollen en peulvruchten te “verstoppen” in je (zoete) bakproducten. Courgette, rode bieten, wortel, pompoen, kikkererwten, zwarte bonen…
Ter afwisseling van (eigengemaakte) glutenvrij brood eet ik ook graag zo nu en dan een glutenvrije cracker.
In deze lange weekenden vind ik het heerlijk om voor veel mensen te koken en iets bijzonders te maken.
Zondag is het weer moederdag. Hoewel het natuurlijk elke dag “Moederdag’ is, vind ik het leuk om deze dag mijn moeder extra in het zonnetje te zetten!
Je hebt het nieuws gisteren ongetwijfeld gehoord. Skal laat steken vallen en er kwamen niet-bio producten op de bioschappen.
He Bo!

“Heb je het ook gelezen in de krant? Eindelijk aandacht voor de enorme hoeveelheid pakketjes die teruggestuurd worden naar webwinkels.”
Eind verleden jaar is Natudis overgenomen door Udea en komt er een eind aan bijna 40 jaar Natudis. Het bedrijf, waar Fred van Bruxvoort in 1981 vol passie voor een betere wereld mee startte, zal niet langer in Harderwijk gevestigd zijn.
Met al die mooie foto’s op social media van prachtige taarten, repen en koeken voel ik mij regelmatig uitgedaagd om ook zo’n mooi kunstwerkje te maken...
Bijna dertig jaar geleden had ik een vriendje dat alleen schriften van kringlooppapier kocht.
1 van 10