Pindakaas: ik hou ervan! Naast dat pindakaas gewoon lekker is, is het ook nog eens een veelzijdig product! Ik smeer het op mijn boterham, cracker, mais-/rijstwafel. Met banaan, hagelslag of komkommer. Als tosti of op een warm broodje uit de oven. In de satésaus of pindasoep. En het allerlekkerste: op een stukje pure chocolade!
Het voorjaar begint langzaamaan weer zijn intrede te maken.
Met deze kou verwen ik de kinderen bij thuiskomst graag met een warme drank, en deze keer maak ik “Golden Milk” ook wel “Tumeric Latte” genoemd.
Vlak voor de zomer zijn mijn moeder en ik een dagje naar Breda geweest.
Allereerst, lieve lezers, de beste wensen voor 2018! Zoals ik in mijn eerdere blog heb geschreven ben ik enorm gek op de feestdagen in december.
Ik had de vorige keer beloofd dat ik een leuk herfstrecept zou schrijven en nu ben ik ineens helemaal in de ban van zelf brood bakken!
Iets waar ik vanaf kinds af aan al gek op ben is kokos.
Over anderhalve week komt de goed heilig man weer in ons land!
Sinds kort bestaat er bananenmeel, en dus wilde ik dat testen.
Ik vind het altijd leuk om de verhalen die ik hoor van onze leveranciers met jullie te delen.