Herroepingsbeleid

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Omdat je bij ons geen verzendkosten betaalt, kun je deze ook niet gecrediteerd krijgen. Alleen de kosten voor retour van jouw huis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@vanhavertotgort.nl, en ons modelformulier voor herroeping in te vullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Bepaalde producten komen niet in aanmerking van retournering:

  1. Etenswaren met een korte houdbaarheid, zoals afbakproducten
  2. Persoonlijke hygiëne producten, mits in gesloten verpakking

Garantie

Wij garanderen de kwaliteit gewaarborgd door onze leveranciers, en maken in onze handelingen\ geen dozen open, mits er reden bestaat dat dit noodzakelijk is.

Eenmaal na het bezorgen of ophalen van de producten kunnen wij geen garantie meer geven. Wij raden daarom klanten aan om de producten direct te controleren zodra deze ontvangen zijn en eventuele mankementen direct aan ons door te geven (open dus alle dozen). Indien een klant binnen 7 dagen ontdekt dat er schade is aan de inhoud van een product, of dusdanige schade is aan de verpakking van het product dat het product niet meer "normaal" kan worden gebruikt, stuurt de klant een e-mail naar Van Haver tot Gort met daarin wat er is misgegaan.

Daarna stuurt de klant het product op naar Van Haver tot Gort. Van Haver tot Gort vergoedt vervolgens de verzendkosten en de producten aan de klant. Indien de klant de schade na 7 dagen na het ophalen of bezorgen van de producten ontdekt, is het niet meer mogelijk de producten te retourneren aan Van Haver tot Gort en geld terug te krijgen. Een uitzondering hierop is het bederven van goederen ruim voor de houdbaarheidsdatum, mits de producten onder goede omstandigheden bewaard zijn. Mocht een product echt bedorven zijn dan dient de klant via de mail contact met ons op te nemen.

Onze contactgegevens

Van Haver tot Gort
Dr. Van de Hoevenlaan 13
7211 AK EEFDE
info@vanHavertotGort.nl
06-28456239

KvK 53703057

BTWnummer 126981127B03

Laatst bekeken