Sommige dingen weet je, en anderen niet… Zo weten de meeste mensen niet dat een andere naam voor snelkookrijst: parboiled rijst is.
Vlak voor de zomer zijn mijn moeder en ik een dagje naar Breda geweest.
Een van de dingen waar ik enorm blij van kan worden zijn kookboeken.
Sinds ik glutenvrij eet ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in voeding.
Allereerst, lieve lezers, de beste wensen voor 2018! Zoals ik in mijn eerdere blog heb geschreven ben ik enorm gek op de feestdagen in december.
Begin januari willen veel mensen extra goed voor hun lichaam zorgen.
Zodra de maand december is aangebroken beginnen bij mij altijd de kriebels te komen voor de feestdagen.
Ik had de vorige keer beloofd dat ik een leuk herfstrecept zou schrijven en nu ben ik ineens helemaal in de ban van zelf brood bakken!
Ik heb samen met Bella en Emma dit jaar voor het eerst kerstcadeautjes samengesteld om te verkopen via van Haver tot Gort.
De Achterhoek lijkt een beetje op Tirol vandaag, en Efraim en ik hebben een prachtige sneeuwpop gemaakt, nou ja, pop…
Iets waar ik vanaf kinds af aan al gek op ben is kokos.
Ik vind het fijn om me te realiseren dat we afhankelijk zijn van hetgeen de aarde ons brengt, en dat in puur praktische zin…