maak zelf amandelspijs
05 december 2024

maak zelf amandelspijs

Ik vind amandelspijs heerlijk, maar wat je in de winkels kunt kopen, is voor mij veel te zoet. De overheerlijke smaak van amandelen wordt compleet “overruled” door de hoeveelheid suiker. Gelukkig…

tarwebloem voor brood of banket?
08 november 2024

tarwebloem voor brood of banket?

Tarwebloem wordt vaak ingedeeld in verschillende types, afhankelijk van het eiwitgehalte en de bereiding. Dit heeft invloed op de textuur en de toepassingen in de bakkerij.

Tarwebloem voor brood: Deze bloem…

hoera! de Opschepper is 1 jaar
04 oktober 2024

hoera! de Opschepper is 1 jaar

Vorig oktober begonnen we met opscheppen. We hadden geen idee of jullie er behoefte aan hadden, maar wij vonden het een goed idee...

Hardlopende "droge" producten in veelal gerecyclede papieren…

welke olijfolie gebruik jij?
13 september 2024

welke olijfolie gebruik jij?

Stijgende prijzen
Afgelopen jaar is de markt geconfronteerd met stevig stijgende prijzen. Niet alleen in de biologische sector, maar ook in de conventionele teelt is met name olijfolie flink duurder geworden.…

blijven de noten vers?
14 maart 2024

blijven de noten vers?

Zoals jullie weten proberen wij het plastic van biologische producten te verminderen door zelf uit grote zakken op de te scheppen. Maar de kwaliteit moet natuurlijk wel goed blijven, en daarom vragen…

nieuw! bijna verpakkingsvrij
26 september 2023

nieuw! bijna verpakkingsvrij

Wij zijn begonnen met De Opschepper! Speciaal voor jou bestellen we grote zakken van melen, granen, zuidvruchten en meer. Vervolgens scheppen wij ze in gerecycled papieren zakjes in grotere hoeveelheden. Geen plastic…