dat wil je toch ook?
Het is al een aantal jaren de trend om groentes, knollen en peulvruchten te “verstoppen” in je (zoete) bakproducten. Courgette, rode bieten, wortel, pompoen, kikkererwten, zwarte bonen…
In deze lange weekenden vind ik het heerlijk om voor veel mensen te koken en iets bijzonders te maken.
Zondag is het weer moederdag. Hoewel het natuurlijk elke dag “Moederdag’ is, vind ik het leuk om deze dag mijn moeder extra in het zonnetje te zetten!
Met al die mooie foto’s op social media van prachtige taarten, repen en koeken voel ik mij regelmatig uitgedaagd om ook zo’n mooi kunstwerkje te maken...
Ik ben gek op de Italiaanse keuken! Sowieso ben ik gek op alles wat met Italië te maken heeft (misschien heeft het met mijn naam te maken ?…),
Na een drukke decembermaand met veel lekkere hapjes en etentjes, heb ik in januari altijd weer behoefte aan balans.
Ik ben gek op mais! Deze licht zoete graangewas leent zich voor enorm veel gerechten: van Mexicaanse bonenschotels tot heerlijke salades.
Hiep hiep hoera, ik blog alweer een jaar!
Een paar jaar geleden ben ik voor het eerst in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen geweest.
Hallo, lieve bakfanaten! Ik heb even een tijdje niks van mij laten horen, maar afgelopen weekend ben ik weer de keuken ingedoken om mijn passie voor bakken op te pakken.
Afgelopen week had ik enorm veel zin in pizza. Het zonnetje scheen, we konden lekker buiten eten en ik had echt behoefte aan een Italiaanse gerecht.