Wij houden erg van eten met veel schaaltjes op tafel, zodat iedereen eigenlijk zijn eigen maaltijd samenstelt, en daar lenen mexicaanse wraps zich uitstekend voor. Deze keer heb ik ook een salsa recept van de site van Amaizin gehaald, die ik op tafel naast de andere schaaltjes zet…
Wraps met salsa
Ingrediënten
6 Amaizin tortilla wraps
1 blikje uitgelekte maïs
1 blikje uitgelekte la BIO IDEA kidney bonen
1 fijngesneden paprika
1 fijngesneden sjalotje
½ Spaans pepertje, fijngesneden
1 theelepel komijnpoeder
Fijngesneden munt
Sap van 2 citroenen
Zout en peper
Een handvol zonnebloempitten
Bereiding
Doe alle ingrediënten , behalve de zonnebloempitten, in een kom, meng goed en zet minimaal een uur in de koelkast. Rooster de zonnebloempitten. Maak de wraps klaar volgens de gebruiksaanwijzing. Haal de salsa uit de koelkast en meng met de zonnebloempitten. Schep de salsa op de wraps en sla ze dubbel.
Serveer met rijst.