knapperige vierkorengranola

Ingrediënten (voor ca. 6 porties):

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C.
  2. Meng de vlokken, noten en zaden in een kom.
  3. Verwarm de honing en olie kort in een pannetje en roer dit door het mengsel.
  4. Spreid alles uit op een bakplaat met bakpapier.
  5. Bak 20–25 minuten goudbruin, roer tussendoor een keer om.
  6. Laat volledig afkoelen zodat het lekker knapperig wordt.

Tip: Lekker met (plantaardige) yoghurt en vers fruit voor een voedzaam ontbijt vol vezels, eiwitten en gezonde vetten.

Meer voor jou

maak zelf amandelspijs
05 december 2024

maak zelf amandelspijs

Ik vind amandelspijs heerlijk, maar wat je in de winkels kunt kopen, is voor mij veel te zoet. De overheerlijke smaak van amandelen wordt compleet “overruled” door de hoeveelheid suiker. Gelukkig…