Boekweit is in de Nederlandse keuken steeds meer een plekje aan het veroveren. In Japan wordt er al eeuwen met dit glutenvrije product gewerkt. Deze boekweitnoedels bestaan voor 95% uit boekweit en voor 5% uit zoete aardappel. Hiermee zet je een heerlijk, glutenvrij product op tafel! Lekker in combinatie met miso(soep), zeewieren en Japanse smaakmakers als tamari, mirin en sesamolie. Zowel lauwwarm als warm te serveren.
Allergenen info
Kan sporen bevatten
Niet aanwezig
Ingrediënten
Boekweitmeel*, Zoete aardappelmeel*, Water
* = Biologisch
Voedingswaarden
Energie
1449 kJ
Vet totaal
3.6 Gram
Vet verzadigd
0.9 Gram
Energie
345 kcal
Voedingsvezel
5.5 Gram
Eiwit totaal
10.9 Gram
Koolhydraten totaal
65.5 Gram
Zout
0.00 g
Suikers
0.0 Gram
Verdere links naar "boekweitnoodles zoete aardappel"