Wijn van onze stadsgenoot

lokaal kopen kun je op allerlei manieren bekijken...

Paksoi met zelfgemaakte seroendeng

In mijn vele omzwervingen rond de wereld heb ik veel geuren en kleuren van exotische gerechten mogen proeven.

Nieuw! Losse zakken van Nice & Nuts

Soms is het lastig dat je bij ons alles in grootverpakking koopt.
Het is altijd leuk om bij onze leveranciers langs te gaan. Sowieso om persoonlijk contact te hebben, maar als er dan precies op dat moment notenpasta wordt gemaakt, is dat natuurlijk helemaal feest, kijk zelf maar!
Een paar jaar geleden ben ik voor het eerst in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen geweest.
In de nieuwsbrief van juni hebben jullie al kunnen lezen dat de producten van Lieke is vrij nu ook verkrijgbaar zijn bij vanHavertotGort.nl.

Zelf maken: Pindakaas

Pindakaas: ik hou ervan! Naast dat pindakaas gewoon lekker is, is het ook nog eens een veelzijdig product! Ik smeer het op mijn boterham, cracker, mais-/rijstwafel. Met banaan, hagelslag of komkommer. Als tosti of op een warm broodje uit de oven. In de satésaus of pindasoep. En het allerlekkerste: op een stukje pure chocolade!

Boekreview “Eet als een expert”

Sinds ik glutenvrij eet ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in voeding.

Lekker bladeren door een tijdschrift…

Je kent het wel: je zit te werken achter je computer en ineens ga je iets anders doen.

Handgemaakte zeep van Werfzeep

In de nieuwsbrief van De Nieuwe Band las ik een prachtig verhaal van Evelien, de ambachtelijke zeepmaakster van Werfzeep.